

RANZCP Foundation Masterclass: Perinatal and Women's Mental Health Hormones, Bumps and Bubs - *it's not just secret women's business*.

Date: Saturday, 7 December 2024

Time: 9 am – 12:30 pm (AEDT) Masterclass

Duration	Welcome	
5 mins	9:00 am	Dr Sylvia Lim-Gibson – Welcome
		Associate Professor Nicola Warren – About the
		RANZCP Foundation

Duration	Hormones and women's mental health- an overview	
45 mins	9:05 am – 9:50 am	Professor Jayashri Kulkarni, AM

Duration	Psychotropic medications in the perinatal period	
45 mins	9:50 am – 10:35 am	Dr Michelle Smith

Duration	Break	
15 mins	10:35 am – 10:50 am	

Duration	Working with parents with mental illness and their babies to improve long term outcome	
45 mins	10:50 am – 11:35 am	Professor Anne Buist

Duration	Q&A Panel	
50 mins	11:35 am – 12:25 pm	Dr Sylvia Lim-Gibson and all presenters
5 mins	12:25 pm – 12:30 pm	Close